Open Gym palvelut

Palvelumme

Toiminnallinen
harjoittelu

Toiminnallisen harjoittelun avulla ylläpidät kuntoasi, helpotat arkeasi ja pidät itsesi toimintakykyisenä.
Open Gymin toiminnallinen harjoitusohjelma sisältää kolme erilaista ohjelmaa: Helppo toiminnallinen treeni, Kuntoa parantava ohjelma sekä Voimia ja lihaksia kehittävä ohjelma. Vaihteleva treeni pitää motivaation yllä ja tuo uutta kipinää kehittymiseen.

Toiminnallinen harjoittelu parantaa koordinaatiokykyäsi, motorisia taitojasi ja liikkuvuuttasi, jonka seurauksena pystyt käyttämään kehosi kapasiteettiä paremmin ja kivuttomammin.

Toiminnallinen harjoittelu ei ole extremeurheilua, vaan liikkeet jäljittelevät normaaleja arjessa tarvittavia liikeratoja ja toimintoja.

open gym kuntosali jyväskylä kahvakuula harjoitus 2

Open Gymin
lastenmaailma

Open Gymin lastenmaailma helpottaa perheellisten treenaamista. Voit ottaa perheen pienimmät mukaan lähtiessäsi treeneihin. Open Gymillä on paikalla lastenhoitajia eri-ikäisille lapsille sekä lapsille on rakennettu mahdollisuus liikuntaleikkeihin.

Lastenmaailma on avoinna koko päivän, lastenhoitajien ollessa paikalla lastenmaailma on maksullinen. Lapset ovat huoltajan vastuulla lastenhoitajien vuorojen ulkopuolella. 

Starttitunnit

Starttitunti on n. 30 min tutustuminen Open Gym Jyväskylän tiloihin ja päivän treeneihin. Voit käydä ilmaiseksi kolme kertaa starttitunnilla ennen asiakkuuden ostamista. Asiakkaamme ovat aina tervetulleita mukaan.

open gym kuntosali jyväskylä treeni painot

Pienryhmät

Tunneilla et kehitä pelkästään voimaa ja tekniikkaa, vaan myös liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta, puristusvoimaa, terveyttä ja henkistä kanttia.

Pienryhmissä 6-10 henkilöä saa painonnosto-tekniikka opetusta. Valmentajana Jyrki Kononen  apuvalmentajineen.

Täyden palvelun

kuntosali

Personal Trainer

Onko tavoitteenasi esimerkiksi kuntoutus, painonpudotus tai kisaaminen? Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tavoitettasi tukevan henkilökohtaisen harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Kehoanalyysi

Käytössämme on InBody-770 kehonkoostumusmittari. InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden, että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Tärkeää ei ole paino, vaan mistä se koostuu.

Varaa aika tästä.
35€ maksu käteisellä tai kortilla.

Hieronta

Hieronta auttaa palautumaan, valmistaa suoritukseen, lievittää kipuja ja sillä on monia muitakin hyviä terveydellisiä vaikutuksia. Hierojamme on Johanna Lehtonen.

Varaa aika: Johannalle