Toiminnallinen
harjoittelu

Mitä on
toiminnallinen harjoittelu?

Toiminnallisen harjoittelun avulla ylläpidät kuntoasi, helpotat arkeasi ja pidät itsesi toimintakykyisenä.

Treenaa omilla ehdoillasi

Toiminnallinen harjoittelu parantaa koordinaatiokykyäsi, motorisia taitojasi ja liikkuvuuttasi, jonka seurauksena pystyt käyttämään kehosi kapasiteettia paremmin ja kivuttomammin.

Toiminnallinen harjoittelu ei ole extremeurheilua, vaan liikkeet jäljittelevät normaaleja arjessa tarvittavia liikeratoja ja toimintoja.

open gym kuntosali jyväskylä kahvakuula harjoitus 2

Kolme valmista harjoitusohjelmaa

Saat yhdellä kuukausimaksulla kolme eri harjoitusohjelmaa käyttöösi. Jokaiselle viikolle kuuluu 3-5 valmiiksi ohjelmoitua treeniä, joissa painotus on koko vartaloa kehittävissä toiminnallisissa liikkeissä. Valmis harjoitusohjelmamme takaa sinulle monipuoliset ja vaihtelevat treenit, joiden avulla mielenkiintosi pysyy yllä ja kehosi hereillä.

Helppo toiminnallinen ohjelma

Ohjelma on suunniteltu henkilöille, joiden treenit ovat olleet pidempään tauolla tai muusta syystä kaipaavat helppoa alkua liikuntaan esimerkiksi kuntoutuksen aikana. Harjoitteet ovat helppoja ja kehoa monipuolisesti kuormittavia.

Kuntoa parantava ohjelma

Kuntoa parantava ohjelma sopii kuntoilua aloittelevista kilpaurheilijoihin saakka. Ohjelmoinnissa yhdistetään aerobista kestävyyttä parantavia sekä toiminnallisia lihaskuntoharjoitteita.

Voimia ja lihaksia kehittävä ohjelma

Ohjelman tavoitteena on kasvattaa koko kehon voimatasoja toiminnallisin sekä eristävin harjoittein. Tavoitteenasi voi olla maksimaalisen voiman kasvattaminen tai normaalissa arjessa tarvittavien voimien lisääminen.

 

Mikään treeniohjelmista ei vaadi aikaisempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta. Jokaisesta treenistä saat itsellesi sopivan muokkaamalla painoja ja intensiteettiä päivän tasoa vastaavaksi.

Treenit tulevat myyntiin WODconnect -sivulle. Open Gym Jyväskylän asiakkaille ohjelmointi maksaa 19,90 €/kk ja muille 29,90 €/kk.